Een auto huren en delen in Leidschendam

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Leidschendam. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Leidschendam reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Leidschendam.

Waar in Leidschendam een auto huren

 

In Leidschendam en in de omgeving van Leidschendam kun je meerdere deelauto's van Greenwheels vinden en huren. Deze staan op verschillende plekken in Leidschendam . Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren. Wil je er een dagje op uit? Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Leidschendam

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Leidschendam en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Leidschendam. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan! ”
Man en vrouw met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Leidschendam

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Leidschendam altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren en huren in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!