Een auto huren en delen in Voorburg

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt in Voorburg of in één van de ruim andere 185 waar je een Greenwheels deelauto vindt. En dat zonder het ongemak van onderhoud, parkeren of een autoverhuurbedrijf! Een deelauto huren in Voorburg doe je makkelijk met de app. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Voorburg!

Waar een deelauto huren in Voorburg

 

Wist je dat je ook in Voorburg een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt, in Voorburg kan je gebruik maken van grote en kleine auto's! Zo kun je altijd de deelauto die bij je past bij jou in de buurt huren.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Voorburg

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Voorburg en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Voorburg. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Man stapt in rode Greenwheels auto langs de weg

Start met autodelen in Voorburg

GRATIS AANMELDEN

Deelauto's huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Voorburg altijd een Greenwheels auto dichtbij. Je kan ook een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Den Haag, Leidschendam of Nootdorp. Je vindt ons ook in meer dan 185 andere steden. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt.