Een auto huren en delen in Nieuwegein

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur en reserveer eenvoudig een deelauto in Nieuwegein. Onze auto's in Nieuwegein reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start jij ook met autodelen in Nieuwegein?

Waar in Nieuwegein een auto huren

 

Je kan een deelauto van Greenwheels resrveren bij het Stadscentrum maar ook in de wijk Jutphaas en Batau-Noord. Met een deelauto van Greenwheels heb je een auto zonder het ongemak en zorgen van een eigen auto. Een auto waarbij je niet hoeft na te denken over onderhoud of de volgende APK. Met een deelauto heb jij een auto wanneer jij die nodig hebt. Een auto voor een wandeling of een familiebezoek.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Nieuwegein deelauto's?

Zo werkt autodelen in Nieuwegein

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Nieuwegein en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Nieuwegein. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld! ”
Vader en dochter stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Nieuwegein

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Nieuwegein een Greenwheels dichtbij. Er staan ook deelauto's in Bunnik, Houten, Utrecht, Vianen en Zeist

 

Daarnaast staan er ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.