Een auto huren en delen in Poortugaal

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Poortugaal en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Poortugaal! 

Waar vind ik deelauto’s in Poortugaal?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Poortugaal naast Metro station Poortugaal. Je huurt al een Greenwheels-deelauto in Poortugaal vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Poortugaal

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Poortugaal en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Poortugaal. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Poortugaal

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen 

 

Niet alleen in Poortugaal, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Poortugaal, ook in Rotterdam en Spijkenisse. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!