Een auto huren en delen in Purmerend

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Purmerend? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Purmerend staat er altijd wel een dichtbij.  

Waar vind ik deelauto’s in Purmerend?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Purmerend bij het  winkelcentrum. Ook kan je een auto huren bij het NS-Station. Zoek je een deelauto in Wheermolen, dan vind je ook hier onze deelauto’s. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Purmerend? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Purmerend

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Purmerend en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Purmerend. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Stel stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Purmerend

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt? 

 

Een Greenwheels huren in Edam-Volendam, Wormer of Zaandam? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Purmerend dus, maar door heel Nederland.