Een auto huren en delen in Wormer

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Wormer? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Wormer in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Wormer of op één van de ruim 135 NS-stations.

Waar in Wormer een auto huren

 

Wist je dat je ook in Wormer een Greenwheels deelauto kan huren? Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes door heel Nederland. Zo kun je altijd de auto in Wormer, Amsterdam of omgeving kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.600 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Wormer

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Wormer en 170 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Wormer. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan!”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Wormer

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 170+ plaatsen

 

Met meer dan 2.600 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Wormer een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Krommenie, Zaandam, Oostzaan, Amsterdam, Heemskerk en meer dan 170 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 135 stations!