Een auto huren en delen in Edam-Volendam

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Edam-Volendam is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Edam-Volendam?

Waar een auto huren in Edam-Volendam

 

In Edam-Volendam kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij Busstation Edam/Westervesting. Zo staat er ook in Edam-Volendam een Greenwheels voor je klaar om te huren en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.500 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Edam-Volendam

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Edam-Volendam en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Edam-Volendam. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Man in regen naast rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Edam-Volendam

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Edam-Volendam. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Edam-Volendam vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Purmerend, Wormer, Amsterdam en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!