Een auto huren in Raalte als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig één van onze deelauto’s in Raalte.

 

Sinds maart 2024 zijn er ook in de gemeente Raalte, in het prachtige Salland, deelauto's van Greenwheels te vinden. De auto's zijn 24/7 beschikbaar voor zowel bewoners als bezoekers. Dus ben je van plan om een weekendje in de Sallandse Heuvelrug te verblijven? Neem dan bijvoorbeeld de trein naar Raalte en stap voor de laatste kilometers over op de Greenwheels-auto bij het station!

Huur een van onze 4 Raaltense deelauto's

In Raalte staan 4 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

In deze Overijsselse stad in het oosten van Nederland, bekend om haar ligging in het groen en het Stöppelhaene oogstfeest, kan je nu ook een deelauto huren. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dit maakt een auto huren in Raalte een stuk eenvoudiger. 

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Terugzetten en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

“We zijn blij dat er nu ook in Raalte deelauto’s aangeboden worden en hopen dat veel mensen gebruik gaan maken van deze vorm van vervoer.”
Man opent Greenwheels auto met app

Snel auto huren in Raalte met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app. Car sharing, oftewel autodelen, is een deelauto huren in Raalte als het jou uitkomt.

HET SNELST MET DE APP

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Arnhem via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels NS Business card auto openen zakelijk rijden deelauto kaarthouder achter raam

Het gemak van car sharing in Raalte. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden op vier plaatsen in Raalte en op ruim 150 NS-stations.

AL JOUW AUTO'S
Beeldbellen Teams meeting zakelijk gebruik Greenwheels kantoor man

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

ZAKELIJK

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download