Een auto huren en delen in Roermond

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Roermond? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Roermond in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Roermond of op één van de ruim 170 NS-stations. 

Waar een auto huren in Roermond 

 

Wist je dat je in het centrum van Roermond een Greenwheels-deelauto kan huren? 

Je huurt al een Greenwheels deelauto vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Roermond

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Roermond en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Roermond. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt. ”
Vrouw stapt in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Roermond

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Roermond én (ver) daarbuiten 

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Roermond, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Venlo en Weert. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!