Een auto huren en delen in Weert

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Weert is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Weert?

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Weert

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Weert en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Weert. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Rit starten met Greenwheels app op telefoon

Start vandaag met autodelen in Weert

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Weert én (ver) daarbuiten

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Weert, maar op 185 in Nederland, zoals Roermond, Helmond en Eindhoven. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!