Een auto huren en delen in Veldhoven

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Veldhoven? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Veldhoven staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Veldhoven een auto huren

 

In Veldhoven kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren vlakbij het centrum. Je huurt al een Greenwheels deelauto in Veldhoven vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Veldhoven

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Veldhoven en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Veldhoven. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Man met Greenwheels deelauto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Veldhoven

GRATIS AANMELDEN

Deelauto huren in de buurt?

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Veldhoven altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Best, Eindhoven en meer dan 185 andere steden. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment.