Een auto huren en delen in Beverwijk

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Beverwijk? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Beverwijk of op één van de ruim 170 NS-stations. 

Waar in Beverwijk een auto huren 

 

Er staat een deelauto in Beverwijk op je te wachten bij het NS-station. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Zo werkt autodelen in Beverwijk

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Beverwijk en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Beverwijk. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken. ”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Beverwijk

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen 

 

Niet alleen in Beverwijk, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels-deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Beverwijk, ook in Heemskerk bij het NS-station, in IJmuiden en Santpoort-Nood. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!