Een auto huren en delen in Voorhout

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Voorhout. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze deelauto's kan je reserveren, openen en sluiten met de Greenwheels app. Start vandaag met autodelen in Voorhout.

Waar in Voorhout staat er een deelauto?

 

Ook in Voorhout kun je gebruik maken van Greenwheels deelauto's! Je kan er één vinden bij het NS-station. Zo staat Greenwheels ook bij jou in de buurt voor je klaar!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Voorhout

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Voorhout en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Voorhout. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Rit starten en auto openen met Greenwheels app

Start met autodelen in Voorhout

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto huren in de buurt?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Je vindt ons in Oegstgeest, Leiden en Katwijk aan Zee. Maar ook in ruim 185 andere plaasten en op meer dan 170 stations!