Een auto huren en delen in Voorschoten

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Voorschoten? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deelauto in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Voorschoten of op één van de ruim 150 NS-stations.

Deelauto's in Voorschoten

 

In Voorschoten kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-station en in Adegeest. Je kunt één van onze auto's eenvoudig reserveren, openen en sluiten via de app. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Voorschoten

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Voorschoten en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Voorschoten. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels maakt alles waar. Schone, nette auto en alles volgens afspraak.”
Rit starten met Greenwheels app op telefoon

Start met autodelen in Voorschoten

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto huren in de buurt?

 

Een Greenwheels deelauto huren in Wassenaar, Leiden of Leidschendam? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo heb je met Greenwheels altijd een huurauto in de buurt. Voor een weekend weg, een familiebezoek of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Voorschoten dus, maar door heel Nederland.