Een auto huren en delen in Waddinxveen

Een auto wanneer jij die nodig hebt, zonder er één te bezitten

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak en kosten van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur, open en sluit een deelauto in Waddinxveen met de app. Al vanaf € 0 per maand. Start vandaag nog met autodelen in Waddinxveen.

Huur een deelauto in Waddinxveen

 

In Waddinxveen staan verschillende Greenwheels-deelauto's voor je klaar in de app. Bijvoorbeeld in de Zuidplas, of bij de treinstations Waddinxveen en Waddinxveen Triangel. Je huurt al een Greenwheels deelauto in Waddinxveen vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden zonder een eigen auto is met de Greenwheels-app geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Waddinxveen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Waddinxveen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Wassenaar. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Maak je eerste rit met een deelauto in Waddinxveen

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Waddinxveen altijd een Greenwheels om de hoek. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan bijvoorbeeld ook een Greenwheels-deelauto huren in Gouda, Boskoop, Zoetermeer en Bodegraven. Je vindt een Greenwheels in 185 en op ruim 170 stations!