Een auto huren en delen in Wageningen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Wageningen? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Wageningen in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Wageningen of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar vind ik deelauto’s in Wageningen?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in het centrum op de Stadsbrink. Ook kan je een auto huren in de Tarthorst en Roghorst. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Wageningen? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Wageningen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Wageningen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Wageningen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, efficiënt, goed onderhouden auto’s.”
Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Wageningen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Niet alleen in Wageningen, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Wageningen, onder andere ook in Ede, Bennekom, Rhenen en Arnhem. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!