Een auto huren en delen in Weesp

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Weesp? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Weesp staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Weesp een auto huren

 

In Weesp kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-Station, in Aetsveld en op verschillende plekken in Noord. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Weesp. Eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Weesp

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Weesp en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Weesp. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Vader en kind stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Weesp

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Weesp. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Weesp vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Diemen, Duivendrecht, Abcoude, Naarden en Bussum en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!