Een auto huren en delen in Woerden

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Woerden? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Woerden staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Woerden een auto huren

 

In Woerden kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij NS-Station Woerden, in het historische centrum en verspreid over de buitenwijken. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Woerden. Eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Woerden

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Woerden en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Woerden. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Vrouw stapt in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Woerden

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt?

 

Een Greenwheels huren in Oudewater, Gouda, Bodegraven, Vleuten, Breukelen of Utrecht? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Woerden dus, maar door heel Nederland.