Een auto huren en delen in Zwolle

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Zwolle? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Zwolle in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Zwolle of op één van de ruim 150 NS-stations.

Waar in Zwolle een auto huren

 

Wist je dat je ook in Zwolle een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, elektrische auto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Zwolle kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zwolle

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zwolle en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zwolle. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Witte elektrische Greenwheels auto op de weg

Start vandaag met autodelen in Zwolle

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Zwolle, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Kampen, Meppel, Deventer, Apeldoorn en Almelo. In totaal zijn er meer dan 2.700 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!