Een dagje weg met partner

 

Even de tijd nemen voor elkaar, samen genieten van het leven, heerlijk eten en een spannende activiteit. Dat is een ‘must’ voor stellen met een veeleisende baan of een druk gezin, maar ook voor die net-verliefden en koppels die er gewoon graag samen op uit gaan. Op deze pagina lees je tips en ideeën voor een dagje weg met je partner. En heb je dan soms een auto nodig? Reserveer eens een Greenwheels met het voordelige dagtarief.

 

Samen een dagje weg

Tijdens een dagje weg met je vriend of vriendin geniet je in eerste instantie natuurlijk van elkaar. Toch zijn er genoeg plekken te bedenken om dat te combineren met lekker eten, een leuke activiteit of een nachtje weg. Wat denk je van een dagje naar de sauna? Of toch liever een actieve date? Breng een bezoek aan een inspirerend museum en boek aansluitend een creatieve workshop om zo elkaars creatieve talenten te ontdekken. Maak een feest van het dagje weg met je partner en leer elkaar nog beter kennen.

Eropuit

Dagje uit Zuid-Holland

Eropuit

Dagje uit Noord-Holland

Eropuit

Dagje uit Gelderland

Eropuit

Dagje uit Overijssel

Eropuit

Dagje uit Noord-Brabant

Eropuit

Dagje uit Utrecht

 

Romantisch dagje uit 

Een romantisch uitje begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Waar gaan jullie heen en wat gaan jullie doen? Er zijn genoeg leuke en romantische activiteiten te bedenken, voor als je elkaar nét kent of als je al jaren hoteldebotel verliefd bent. Een romantisch dagje uit hoeft niet duur te zijn, want het gaat erom dat je iets leuks doet met elkaar.  

Zonsondergang strand duinen

Ga een dagje weg met je vriend of vriendin 

Wil je samen met je partner een dagje weg naar het strand? Denk dan eens aan een uitstapje naar een van de leukste en duurzame strandtenten langs de Nederlandse kust. Lekker genieten van elkaar met je voeten in het zand, uitzicht op zee en later de zonsondergang, een drankje in de hand en een muziekje of het geluid van de golven op de achtergrond. Wat wil je nog meer als je samen weg bent?

8 DUURZAME STRANDTENTEN
Man buiten bij Tiny House in de avond in de natuur

Maak er een nachtje weg van 

Wil je jouw geliefde eens echt verrassen? Neem je partner dan een nachtje mee uit. Denk eens aan een knus tiny house. Van die kleine huisjes op prachtige locaties waar je hem of haar even helemaal voor jezelf hebt, liefst in op een afgelegen plekje in de mooie natuur. Veel van deze plekken scoren ook nog eens hoog als het gaat om duurzaamheid. Niet onbelangrijk als we samen lang en gelukkig willen leven. Een dagje uit met je partner maak je extra speciaal als je met jouw vertrouwde rode Greenwheels-auto stopt voor de deur van zo’n romantisch onderkomen.

Ook een dagje weg met je partner én Greenwheels?

Reserveer met Langer weg-voordeel en ga op pad!