Al ruim 100 nieuwe deelauto-locaties in 2023

 

De zomer staat voor de deur, maar wij zitten niet stil. In de eerste maanden van 2023 openden we al 96 nieuwe locaties met een deelauto en in juni gingen we door de magische 100-grens heen, dankzij nieuwe plaatsen in Nijmegen, Rotterdam, Enschede, Hellevoetsluis en Amsterdam!

 

Wist je trouwens dat wij alleen een nieuwe locatie openen als daarom wordt gevraagd door de buurt, de gemeente of als we zelf zien dat een locatie in de buurt enorm populair is? Een combinatie van factoren kan ook! Zo zagen wij een enorme stijging in het gebruik van de deelauto’s in Hellevoetsluis, werd er door de bewoners van Hellevoetsluis gevraagd om een extra deelauto en was de nieuwe gemeente Voorne aan Zee helemaal ‘onboard’.

 

En in Nijmegen kwamen er in één keer 5 plaatsen bij, waardoor je daar nu de keuze hebt uit ruim 50 Greenwheels-auto’s! Maar genoeg ‘gekletst’! Dit zijn de nieuwe locaties die we openden in juni 2023:

 

Nieuwe deelauto-locaties juni 2023

 

  1. Amsterdam, Bartholomeus Diazstraat 37
  2. Enschede, Benjamin Willem Ter Kuilestraat
  3. Hellevoetsluis, Struytse Hoeck 62
  4. Nijmegen, Aubedestraat 27
  5. Nijmegen, Barbarossastraat 10
  6. Nijmegen, Edisonstraat 50
  7. Nijmegen, Einsteinstraat t.h.v. 16
  8. Nijmegen, Muntweg t.h.v. 173
  9. Rotterdam, Bospolderstraat 39
  10. Rotterdam, Zuiderpoortstraat 20

Zo staat de teller halverwege het jaar dus alweer op 106 extra deelauto's en nieuwe deelauto-locaties! Welkom, nieuwe Greenwheels-rijders!

 

Dit bericht wordt geüpdatet. De afkorting t.h.v. staat voor 'ter hoogte van'. In de buurt van dit huisnummer vind je de deelauto-parkeerplaats.

Volkswagen up! Greenwheels in natuurgebied met vrouw achter stuur

Ook een keertje uitproberen?

Benieuwd waar bij jou in de buurt een deelauto te vinden is? Je vindt alle Greenwheels-auto’s met hun eigen, vaste locatie op de kaart.