Vind jij een digitaal paasei?

 

Net als voorgaande jaren vieren wij het voorjaar én Pasen met jou! Daarom maak je met iedere rit kans op een paasei met een voucher t.w.v. € 25 rijtegoed. Perfect voor je volgende voorjaarsuitje! Meer weten over deze actie? Lees dan verder. 

 

Het weer wordt langzaam beter en op 20 maart begint officieel de lente. Voor velen is deze periode het uitgelezgen moment om er weer op uit te gaan. Wij hebben daarom een leuke actie, waarmee je met elke rit kans maakt op een voucher van € 25 rijtegoed. Ga, in het thema van Pasen, op zoek naar een digitaal ei! 

 

Met elke Greenwheels-rit die start én eindigt in de periode van 4 maart t/m maandag 1 april 2024 speel je mee, mits je in de communicatievoorkeuren in je account e-mail en/of app-meldingen voor beloningen, acties en tips aan hebt staan. Heb je dat nog niet, maar wil je wel meedoen? Hier wijzig jij je voorkeuren.

 

Het Paasweekend valt dit jaar van 29 maart t/m 1 april, dus óók de familiebezoekjes en Paasbrunches vallen binnen de actieperiode. Mooi toch? 

 

Hoe werkt 't?

 

Na je rit ontvang je een app-melding of, als je deze niet hebt ingeschakeld, een e-mail uitnodiging met link om te ontdekken of je prijs hebt. Vind je een ei? Dan heb je rijtegoed gewonnen. De voucher moet je hierna zelf nog claimen in je account.  

 

Actievoorwaarden

 

Een voordelig voorjaarsuitje

 

Zoek je nog inspiratie voor je volgende dagtrip? Wij tippen regelmatig leuke activiteiten en bestemmingen in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen en website. Zo vind je de mooiste lentewandelingen en (duurzame) Paasuitjes. 

 

Gelukkig hoéf je geen rijtegoed te winnen om voordelig op stap te kunnen met Greenwheels. Heb je het Regelmatig- of Vaak-tarief? Dan rijd je op lange ritten altijd met een lagere kilometer- en uurprijs ten opzichte van het Soms-tarief. Ideaal voor een dagje eropuit of een weekend weg.  

Reserveer je auto

Lentekriebels? Ga op pad met je dichtstbijzijnde Greenwheels.