Win jij € 250 Valentijn-rijtegoed?

 

Volgende week is het Valentijnsdag. En natuurlijk is dat een commerciële dag, slaat het nergens op om alleen op díe dag iets liefs te doen enzovoorts... En toch doen wij ook een duit in het zakje. Omdat het kan! En omdat liefde zich vermenigvuldigd door het te delen – wat ook geldt voor deelauto’s!

 

Valentijn winactie

Is jouw vriend(in), familielid of buur ook van plan autodeler te worden? Zorg er dan voor dat je deze persoon aanmeldt tussen 9 en 15 februari. Dan maken jullie namelijk allebei kans op € 125 rijtegoed! Eerlijk is eerlijk, toch?

 

Zo maak je kans

Deze week sturen we je onze speciale Valentijns-nieuwsbrief. Daarin vind je een persoonlijke link om iemand uit te nodigen om ook Greenwheels-rijder te worden. Als deze nieuwe autodeler zich succesvol en volledig aanmeldt via jouw persoonlijke link vóór 16 februari 2023, dan doen jullie allebei automatisch mee!

 

Link in nieuwsbrief

Ontvang je ons nieuws nog niet in je inbox? Dat is zonde, je mist namelijk niet alleen winacties, maar ook handige rijtips en info over onze nieuwste features. Zo maak je optimaal gebruik van je Greenwheels-account en maak je kans op leuke prijzen en rijtegoed. Ook ons nieuws ontvangen?

  • Zet optie "Beloningen, acties en tips" aan in je account

Ontvang je de nieuwsbrief (nog) niet? Onderaan in je reserveringsbevestiging vind je ook een knop om iemand uit te nodigen. Let er dan extra op dat je dit doet tijdens de actieperiode.

Young Couple in Greenwheels car Valentines Background Feb2022

Samen eropuit?

Je hoeft niet met je lief op stap op Valentijn. Het kan ook heel goed het weekend erna. Of ervoor. Of gewoon op 'een vrijdag'. Wanneer je ook gaat, wij hebben toffe tips.

SAMEN OP PAD

De rijtegoed-actievoorwaarden zijn van toepassing. Alleen bij succesvolle en volledige aanmelding van de nieuwe klant in de actieperiode (9 t/m 15 februari 2023) worden zowel aanmelder als nieuwe klant meegenomen in de loting. De winnaar wordt blind, door middel van een randomizer-systeem, gekozen.