Greenwheels en de NS openbaar vervoer jonge vrouw bij NS station Holland Spoor

Ervaringen zakelijk autodelen

We hebben altijd een oplossing voor de mobiliteitsbehoefte van jouw organisatie. Lees hier ervaringen en use cases van zakelijke Greenwheels gebruikers.

Bijenkorf zakelijke ervaring Greenwheels

Waarom de Bijenkorf kiest voor publieke en exclusieve Greenwheels auto's

De Bijenkorf wilde het mobiliteitsbeleid anders inrichten om tot een nog duurzamer beleid te komen. Mobiliteit met minder gedeclareerde autokilometers, maar wel de flexibiliteit voor medewerkers om zo efficiënt mogelijk te reizen.

LEES SNEL VERDER
Greenwheels Poolautos Meierijstad zakelijk mobiliteitsbeleid

Gemeente Meierijstad maakt slim gebruik van deelbare poolauto's

Lees hier hoe de Gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode) al sinds 2017 deelauto's inzet als poolauto's voor haar 600 medewerkers. Zo is de planning van het wagenpark nu geheel automatisch geregeld en is er geen omkijk meer naar het beheer. Inmiddels zijn er ook exclusieve elektrische auto's beschikbaar.

LEES SNEL VERDER
Greenwheels bestuurder man zakelijk rijden deelauto

Flexibele mobiliteit voor alle medewerkers van Aethon

Een flexibele oplossing die haar medewerkers gemakkelijk op de gewenste bestemming kan krijgen. Dat was de wens van Aethon. Hoewel er vier regiokantoren zijn, reizen de meeste werknemers direct vanaf huis naar hun bestemming. Hierdoor zijn reguliere poolauto’s geen optimale oplossing, maar de door heel Nederland te vinden deelauto's van Greenwheels wel.

LEES SNEL VERDER
Gemeente Den Bosch Greenwheels Zakelijk Auto Delen

Duurzame totaaloplossing voor gemeente Den Bosch

In 2019 koos de gemeente Den Bosch ervoor om hun versnipperde mobiliteitsbeleid te verduurzamen. Samen met partner Shuttel werkten we aan een praktische maatwerkoplossing. Inmiddels maken de gemeentemedewerkers al geruime tijd gebruik van vier verschillende duurzame reisopties. En dat via één mobiliteitskaart, zonder administratieve rompslomp.

LEES SNEL VERDER

Kies voor zakelijk autodelen

We hebben altijd een oplossing voor de mobiliteitsbehoefte van jouw organisatie. Je kunt gebruik maken van onze duizenden deelauto's op straat of kiezen voor exclusieve slimme deelauto’s voor jouw organisatie. Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan.