Meierijstad kiest voor deelbare poolautos van Greenwheels

 

Meierijstad - een fusie van de gemeenten Schijndel, Veghel en St. Oedenrode - zet 12 nieuwe Volkswagens up! in als deelbare poolauto's voor de 600 medewerkers van de nieuwe gemeente. Daarmee kiest Meierijstad voor een vernieuwend mobiliteitsconcept en totale ontzorging op het gebied van fleetmanagement.

 

"Als gevolg van de fusie tussen de gemeenten Schijndel, Veghel en St. Oedenrode ontstond er voor Meierijstad behoefte aan een nieuwe invulling van ons wagenpark, om onze medewerkers een passend alternatief voor hun zakelijke ritten te kunnen bieden," verklaart Marijke Wilms, gemeentesecretaris van de nieuwe gemeente.

“Dankzij het slimme zakelijke Greenwheels deelautoconcept wordt de planning van ons wagenpark nu geheel automatisch geregeld en hebben wij geen omkijken meer naar het beheer en onderhoud van de auto's.”
Greenwheels Poolautos Meierijstad

Exclusieve deelauto's voor zakelijke klanten

 

Greenwheels Exclusieve deelauto's biedt bedrijven een nieuw, sluitend alternatief voor de traditionele lease-auto die een groot deel van de dag niet gebruikt wordt. Greenwheels slimme deelconcept biedt zakelijke klanten een oplossing om hun wagenpark optimaal in te zetten, te plannen en te beheren. Greenwheels neemt bijvoorbeeld het complete fleetmanagement uit handen en zorgt dat het onderhoud, de eventuele schade-afhandeling, schoonmaak, belastingen en verzekeringen van de deelauto's automatisch worden afgewikkeld. Bovendien richt Greenwheels voor de gebruikers van de deelbare poolauto's een online reserveringsplatform in, zodat de planning van de dienstauto's geheel geautomatiseerd verloopt.

Kies voor zakelijk autodelen

We hebben altijd een oplossing voor de mobiliteitsbehoefte van jouw organisatie. Je kunt gebruik maken van onze duizenden deelauto's op straat of kiezen voor exclusieve slimme deelauto’s voor jouw organisatie. Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan.

Overzichtelijk en breed inzetbaar dankzij unieke koppeling met NS-Business Card

 

Sleutelmanagement is met Greenwheels verleden tijd. Medewerkers hebben via de speciale Greenwheels app en de NS-Business Card toegang tot de auto's en de boardcomputer in het dashboardkastje, waarin zich de sleutel van de auto bevindt. Bovendien is de administratie overzichtelijk geregeld via één maandelijkse factuur. Dit kan direct via Greenwheels. Meierijstad heeft gekozen om de mobiliteitsbewegingen van de Greenwheels deelauto's via de NS-Business Card te laten lopen om zo ook mobiliteit met openbaar vervoer te stimuleren.

 

Gemak en eenvoud voor zakelijke rijders

 

De Greenwheels oplossing met exclusieve deelauto's biedt niet alleen bedrijven een vernieuwend fleetmanagementconcept, ook voor gebruikers van de deelauto's is een auto eenvoudig online - via de speciale app of website - te reserveren. De auto openen gaat heel handig, met de Greenwheels app of de persoonlijke NS-Business Card als sleutel.

 

Naast de twaalf compacte Volkswagens up! die bij de gemeente Meierijstad werden geplaatst, levert Greenwheels ook andere auto's als deelbare poolauto's. Bijvoorbeeld de Golf Variant, e-Golf of praktische Caddy. Er bestaat ook de mogelijkheid om andere type auto's te leveren, geheel naar wens van de organisatie passend bij de uitstraling van gemeenten of organisatie.

Een oplossing op maat. Voor gemeenten, zzp'ers tot grootzakelijk.

We hebben altijd een oplossing voor jouw mobiliteitsbehoefte. Je kunt gebruik maken van duizenden deelauto's op straat of kiezen voor exclusieve deelauto’s.

Publieke Greenwheels
Flexibele abonnementen vanaf 10 euro per maand

Maak gebruik van het grootste landelijke netwerk van deelauto’s en heb geen omkijken naar onderhoud, verzekeringen en schoonmaak van de auto’s. Er is een passend abonnement voor elke zakelijke rijder.

Meer zakelijke Greenwheels ervaringen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gemak van de slimme zakelijke deelauto's van Greenwheels? Lees hier nog meer ervaringen van zakelijke klanten.