Whitepapers

 

Naast zakelijke gebruikservaringen schrijven we bij Greenwheels ook whitepapers, blog en nieuwsartikelen. Lees hier het laatste autodeelnieuws en download via deze pagina onze whitepapers.

Whitepaper Greenwheels Transitie Duurzaam vervoer

Whitepaper | Transitie naar duurzaam vervoer

Het Klimaatakkoord – en dus onze toekomst – vraagt van ons dat we in 2030 49% minder CO2 moeten uitstoten. Een grote stap daarbij is overstappen op duurzamere vormen van mobiliteit. In bijgaand whitepaper geven we zeven oplossingen om de transitie naar duurzaam vervoer nú in te zetten. 

Oplossingen transitie duurzaam vervoer
Greenwheels Whitepaper Einde Deelauto Zakelijk Rijden close-up

Whitepaper | Het einde van de lease-auto

Files, klimaatdoelstellingen en COVID-19 kondigen het einde van de leaseauto aan. Wat nu? Deze whitepaper geeft inzage in welke keuzes je kan maken.

Download whitepaper
Ouder koppel stapt in Greenwheels elektrische deelauto voor zomerse rit

Whitepaper | Deelvervoer stimuleren

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat nóg meer mensen en organisaties kiezen voor duurzame vervoersoplossingen? In bijgaand whitepaper gaan we in op de mogelijkheden ter stimulering van deelvervoer, waaronder btw-verlaging.

Download whitepaper

Zakelijke Greenwheels ervaringen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gemak van de slimme zakelijke deelauto's van Greenwheels? Lees hier onder andere de ervaringen van de Bijenkorf en gemeente Meierijstad.