Rit maken of toch niet?

 

Bij Greenwheels zit jij achter het stuur: letterlijk en figuurlijk. Daarom bieden we je maximale flexibiliteit rondom rijden en reserveren. Zo heb je wel het gemak van een eigen auto, maar niet de lasten. Je rit annuleren als je geen auto meer nodig hebt, hoort daar ook bij.  

 

Niets zo veranderlijk als de mens. Waar je met een eigen auto gewoon doorbetaalt voor de uren dat je auto stilstaat langs de weg, kun je bij Greenwheels reserveren, rijden en dus betalen alléén wanneer je de auto daadwerkelijk gebruikt. Een rit kun je altijd annuleren.  

 

Heb je gereserveerd, maar toch geen auto nodig? Een reservering annuleren kan gratis tot de startijd van je reservering bij het Regelmatig- en Vaak-tarief. Bij het Soms-tarief kan je tot 24 uur van tevoren gratis annuleren. Bij Zzp en Business is dit tot 4 uur van tevoren. Daarna is annuleren of inkorten niet meer mogelijk en betaal je voor de tijd dat je de auto hebt gereserveerd. 

 

Reserveren

Greenwheels familie auto huren met deelauto op pad meisjes gezin kinderen

Hoe annuleer je een rit?

Je annuleert of wijzigt je reservering via onze website of de Greenwheels app. Open hiervoor de app, klik de betreffende reservering aan en kies voor ‘annuleren’. 

Of log in op de website, ga naar je dashboard, klik de betreffende reservering aan en kies voor ‘annuleer reservering’. Verleng, wijzig of annuleer je je rit door contract op te nemen met onze klantenservice, dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. 

Veelgestelde vraag

Hoe kan ik mijn reservering / rit stoppen of inkorten?

Een reservering stoppen doe je zoals je normaal de auto afsluit via de app of met je OV-chipkaart of Greenwheels-kaart. Een reservering inkorten (eerder stoppen) kan alleen via de Greenwheels-app. 

Lees meer over hoe je een Greenwheels-reservering kan inkorten.

 

 

Deze functionaliteit is vanaf 1 augustus 2022 beschikbaar afhankelijk van je gekozen tarief. Tot 1 augustus 2022 kan je tot een uur van te voren je reservering annuleren.