Elektrisch rijden met Greenwheels

 

Er staan verschillende elektrische Greenwheels deelauto's op straat. Je vindt de e-Golfs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en andere steden.

 

Deze e-Golfs zijn te herkennen aan de witte kleur met onze groene cirkels, terug naar waar het 25 jaar geleden mee begon. Met deze elektrische auto’s werken we aan een schonere lucht. Door de auto te delen, houd je daarom niet alleen 11 auto’s van de straat, maar gebruik je ook nog eens een meer zuinige auto.

Greenwheels en de NS openbaar vervoer

Volkswagen e-Golf, dit is 'm.

De e-Golf van Volkswagen is 100% elektrisch en standaard uitgerust met verschillende luxe opties zoals verwarmbare voorruit, park assist en navigatie met touchscreen. Greenwheels heeft er voor gekozen om de e-Golf uit te breiden met een grotere accu dan de standaard uitrusting om ervoor te zorgen dat je jouw vertrouwde ritten kunt blijven maken. De actieradius komt daarmee tot ongeveer 300 km.

Bekijk alle auto's

Zo werkt elektrisch rijden met Greenwheels 

 

Geen zorgen, het reserveren van de auto is hetzelfde. Wanneer je een auto wil reserveren, vind je ook de huidige laadstatus van de auto bij de informatie van de auto. Het kan even wennen zijn hoe je de auto gebruikt. Hoe werkt de laadkabel en hoe wordt de auto opgeladen? Wat ook net even anders is: elektrische auto’s zijn automaten. En wist je dat de auto muisstil is wanneer je start en rijdt?

 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we je in de video mee vanaf het moment dat je bij de auto aankomt, tot het moment dat je de auto weer achterlaat.

Zo werkt laden met Greenwheels

Reserveer direct een e-Golf

Dit zijn de tarieven van de e-Golf

 

Net als alle Greenwheels auto’s heeft deze e-Golf een eigen tarief. Ook zijn er voordelige tarieven voor als je langer weg wilt. Bekijk hier de tarieven.

 

Dit betekent dat je per uur meer betaalt dan de andere type auto’s, maar per kilometer betaal je een stuk minder. Voor een gemiddelde rit van 30 km, met een reservering van 2 uur kom je dan met het ‘Vaak’ abonnement uit op € 19,60 voor deze rit.

Greenwheels Volkswagen Caddy

Verschillende deelauto's

In 2018 startten we met de transitie naar elektrische deelauto’s. Na al ervaring te hebben opgedaan in de zakelijke markt waar al honderden elektrische auto's van Greenwheels rondrijden, willen we nu ook voor het bredere publiek het aanbod van elektrisch deelvervoer uitbreiden. Dit zullen we gefaseerd doen. We willen samen met jou leren van autodelen met elektrische auto's en goed onderzoeken waar en wanneer er behoefte is aan meer elektrische auto’s. Daarnaast is het belangrijk dat er een auto voor iedere gelegenheid voor jou beschikbaar blijft. Daarom blijven we allerlei soorten auto’s aanbieden.

Bekijk al onze auto's