Een auto huren en delen in Heerhugowaard

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Heerhugowaard. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, verzekeringen of een parkeervergunning. Onze auto's in Heerhugowaard reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Heerhugowaard.

Waar in Heerhugowaard een auto huren

 

In Heerhugowaard kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-station van Heerhugowaard. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Heerhugowaard. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Heerhugowaard

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Heerhugowaard en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Heerhugowaard. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu.”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Heerhugowaard

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen

 

Niet alleen in Heerhugowaard, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Heerhugowaard, ook in Alkmaar, Schagen, Bergen en Heiloo. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!