Een auto huren en delen in Anna Paulowna

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Anna Paulowna. Onze deelauto's in Anna Paulowna reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Anna Paulowna.

Waar in Anna Paulowna een auto huren

 

In Anna Paulowna kan je een deelauto reserveren bij het NS-station en op de Burgemeester Mijnlieffstraat. 

Zo werkt autodelen in Anna Paulowna

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Anna Paulowna en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Anna Paulowna. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Vader en dochter stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Anna Paulowna

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Anna Paulowna altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. Zo vind je ook deelauto's in Den Helder, Enkhuizen, Hippolytushoef en Schagen. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland.