Een auto huren en delen in Santpoort-Noord

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Santpoort-Noord. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Santpoort-Noord.

Waar vind ik deelauto's in Santpoort-Noord?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Santpoort-Noord in de Antillenstraat. Ook kan je een auto huren in de Dahliastraat. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Santpoort-Noord? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Santpoort-Noord

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Santpoort-Noord en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Santpoort-Noord. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Santpoort-Noord

GRATIS AANMELDEN

Auto's in Santpoort-Noord én (ver) daarbuiten

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Santpoort-Noord, maar op 185 in Nederland, zoals Santpoort-Zuid, Bloemendaal, Haarlem. In totaal zijn er meer dan 2.700 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!