Een auto huren en delen in Heemskerk

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Heemskerk? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Heemskerk in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels op één van de ruim 170 NS-stations.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Heemskerk

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Heemskerk en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Heemskerk. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Heemskerk

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Heemskerk. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Heemskerk vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Beverwijk, Velsen-Noord, Castricum, Krommenie, Santpoort-Noord en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!