Een auto huren en delen in Culemborg

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Culemborg? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Culemborg in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Culemborg of op één van de ruim 150 NS-stations.

Waar in Culemborg een auto huren

 

Wist je dat je ook in Culemborg een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, elektrische auto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Culemborg kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Culemborg

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Culemborg en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Culemborg. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Man en vrouw met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Culemborg

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Castricum altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Velsen-Noord, Wormer en Alkmaar en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!