Een auto huren en delen in Hilversum

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Hilversum? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Hilversum in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Hilversum of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Hilversum een auto huren

 

In Hilversum staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren in Hilversum centrum of bij Hilversum Media Park? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Hilversum vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Hilversum

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Hilversum en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Hilversum. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels maakt alles waar. Schone, nette auto en alles volgens afspraak.”
Elektrische deelauto openen met de Greenwheels app voor auto delen

Start vandaag met autodelen in Hilversum

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Hilversum

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Hilversum altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Blaricum, Bussum, Naarden, Huizen, Baarn, Soest, Den Dolder en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!