Een auto huren en delen in Huis Ter Heide

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Huis Ter Heide. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, verzekeringen of een parkeervergunning. Onze auto reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Huis Ter Heide.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Huis Ter Heide

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Huis Ter Heide en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Huis Ter Heide. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Elektrische deelauto openen met de Greenwheels app voor auto delen

Start vandaag met autodelen in Huis Ter Heide

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren in Huis Ter Heide

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Huis Ter Heide altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in De Bilt, Utrecht, Zeist, Soest, Den Dolder en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!