Een auto huren en delen in Santpoort-Zuid

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Santpoort-Zuid? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Santpoort-Zuid in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Santpoort-Zuid of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Santpoort-Zuid een auto huren

 

In Santpoort-Zuid kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren aan de Bloemendaalsestraatweg. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Santpoort-Zuid

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Santpoort-Zuid en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Santpoort-Zuid. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in Santpoort-Zuid

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een auto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Santpoort-Zuid. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Santpoort-Zuid vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Santpoort-Noord, Bloemendaal, Haarlem en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!