Een busje voor je verhuizing

 

Op zoek naar een verhuisbus bij jou in de buurt? Onze Caddy bestelbus is de perfecte hulp voor jouw verhuizing, met genoeg ruimte voor je spullen en meubels.

 

Greenwheels staat altijd voor je klaar, een busje huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Groningen is dan ook geen enkel probleem. Filter bij het zoeken op onze bestelbus en je hebt je verhuizing zo geregeld.

Huur een verhuisbus

Filter op bestelbus en zie de opties bij jou in de buurt.

Hoe kan je een verhuisbus huren?

Alles wat je nodig hebt, is een rijbewijs en je Greenwheels-account. Nog geen lid? Meld je dan hier aan.

 

Om de bestelbus te huren heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Iedereen van 18+ met een regulier rijbewijs B kan het bestelbusje besturen. Let wel op: dit is een handgeschakelde auto. Met een automaat-rijbewijs mag je hier dus niet in rijden.

 

Langer weg-voordeel

 

Heb je een grote verhuizing voor de boeg? Met ons Langer weg-voordeel kan je een verhuisbus huren voor een dag, weekend of zelfs een week met een korting tot wel 75%.

 

Benieuwd naar de prijs? Die zie je direct wanneer je de Caddy bestelbus in het tijdvak hebt geselecteerd.

Een extra bestuurder toevoegen

 

Soms is het toch spannend om met een verhuisbus op pad te gaan. Wil je een busje huren, maar er liever niet zelf in rijden? Met het Regelmatig- of Vaak-tarief kan je een extra bestuurder toevoegen. Zo kan je gemakkelijk iemand voor je (verhuis)karretje spannen.

 

Meld je aan