Een auto huren en delen in Zaandam

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Zaandam? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Zaandam staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Zaandam een auto huren

 

In Zaandam kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren nabij (onder andere) NS-Station Zaandam, NS-Station Zaandam Kogerveld, in Westerwatering, Zaandam centrum en Poelenburg. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Zaandam. Eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zaandam

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zaandam en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zaandam. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Man in regen naast rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Zaandam

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Zaandam én daarbuiten

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Zaandam altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Krommenie, Oostzaan, Amsterdam, Heemskerk, Castricum en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!