Een auto huren en delen in Zandvoort

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Zandvoort. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Zandvoort reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Zandvoort.

In Zandvoort een deelauto huren

 

Wist je dat je ook in Zandvoort een Greenwheels deelauto kan huren? Onze deelauto staat onder andere bij NS-Station Zandvoort aan Zee voor je klaar. Bij Greenwheels kun je altijd met één account gebruik maken van alle autotypes, door heel Nederland in meer dan 185 plaatsen! 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zandvoort

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zandvoort en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zandvoort. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu.”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Zandvoort

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt?

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Zandvoort, maar op 185 plaatsen in Nederland, zoals Heemstede, Haarlem, Overveen, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!