Een auto huren en delen in Zeist

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Zeist? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Zeist in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Zeist of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Zeist een auto huren

 

In Zeist kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in onder andere Zeist centrum, Griffensteyn en Patijnpark. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Zeist. Eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zeist

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zeist en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zeist. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Man stapt in rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Zeist

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Een Greenwheels huren in Zeist of Huis Ter Heide, De Bilt, Bunnik, Driebergen, Utrecht, Maarn of Woudenberg? Dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Zeist dus, maar door heel Nederland.