Een auto huren en delen in Zoetermeer

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Zoetermeer? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Zoetermeer staat er altijd wel een dichtbij.

In Zoetermeer een deelauto huren

 

In Zoetermeer kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren nabij onder andere het stadscentrum, in Noordhove en in Zoetermeer zuid. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Zoetermeer. Eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zoetermeer

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zoetermeer en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zoetermeer. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, efficiënt, goed onderhouden auto’s”
Stel stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Zoetermeer

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Zoetermeer altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Nootdorp, Den Haag, Leidschendam, Berkel en Rodenrijs, Alphen aan den Rijn, Leiden en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!