Een auto huren en delen in Zundert

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Wil jij ook auto delen in Zundert? Met onze app voor autodelen heb je dat zo geregeld! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Zundert (en heel Nederland!) in je broekzak. Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Zundert of in één van de ruim 185 plaatsen in het land.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zundert

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zundert en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zundert. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Man en vrouw met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Zundert

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Zundert, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en Bergen op Zoom. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!