Een auto huren en delen in Zutphen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Zutphen? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Zutphen in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Zutphen of op één van de ruim 170 NS-stations.

In Zutphen een deelauto huren

 

In Zutphen staat er ook voor jou een deelauto klaar. Je huurt al een Greenwheels-auto in Zutphen vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zutphen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zutphen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zutphen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu.”
Vrouw rijdt weg met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Zutphen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Een Greenwheels huren in Brummen, Deventer, Twello, Apeldoorn, Doetinchem, Velp of Arnhem? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Zutphen dus, maar door heel Nederland.