Een auto huren en delen in Zwijndrecht

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. Ook in Zwijndrecht en omgeving staat er altijd wel een Greenwheels deelauto dichtbij.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zwijndrecht

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zwijndrecht en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Zwijndrecht. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Man en vrouw met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Zwijndrecht

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Zwijndrecht. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Zwijndrecht vind je ons ook in Dordrecht, Barendrecht, Rotterdam, Breda, Spijkenisse en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons bovendien op ruim 170 stations!