Vind jij het gouden Paasei?

 

Net als vorig jaar vieren wij het voorjaar samen met jou én Operatie Paasei. In 115 Greenwheels-auto’s, verdeeld over heel Nederland, hebben we een extra speciaal en duurzaam paasei verstopt. Een mooi cadeau, speciaal voor de vinder. En dit jaar is er één heel speciaal Paasei bij: vind jij het gouden ei?

 

Het paasweekend valt dit jaar van 7 t/m 10 april en begint op Goede Vrijdag en eindigt op Tweede Paasdag. Het is voor veel Nederlanders hét moment om op stap te gaan. Naar familie voor een paasbrunch of er lekker op uit. Heb je onze 10 duurzame eropuit-tips voor het Paasweekend van 2023 trouwens al gespot?

 

Een extra speciaal Paasweekend

 

Voor de tweede keer maken we dit mooie lente-weekend extra speciaal: in maar liefst 115 Greenwheels-auto's vind je in de week van Pasen een bijzonder paasei. Dat ei is meteen een duurzaam cadeau - en niet van chocola. Goed om te weten: je hoeft de auto niet overhoop te halen, je ziet het paasei vrijwel meteen als je in je Greenwheels stapt.

 

In alle autotypen

 

Je kunt de paaseieren vinden in al onze auto's, dus zowel in onze

  • compacte stadsauto (de VW Up!)
  • elektrische Seat, e-Golf of Skoda
  • stationwagen (Golf Variant) én
  • Caddy bestelbus.

Heb jij al een auto gereserveerd voor het Paasweekend? Misschien vind je 'm wel in jouw Greenwheels!

 

Nooit zoeken naar je auto

 

Naar paaseieren zoeken is leuk, door een wijk banjeren op zoek naar je deelauto is dat helemaal niet. Daarom kiest Greenwheels voor station-based autodelen: iedere auto heeft z’n eigen, vaste locatie. Daar haal je ‘m op en zet je ‘m weer terug. Dit in tegenstelling tot free-floating autodelen. 

 

Funky voorjaar

 

Vind je geen Greenwheels Paasei in je Greenwheels-auto? Niet getreurd, we hebben voor iedereen onze Spring Roadtrip playlist, met heerlijke '60 en '70 songs, in ons Spotify-account gezet. Je vindt 'm hier

Reserveer jouw "Paasmobiel"

Lentekriebels? Ga op pad met je dichtstbijzijnde Greenwheels.