Een auto huren en delen in Hoorn

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Hoorn? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Hoorn staat er altijd wel een dichtbij.

In Hoorn een deelauto huren

 

In Hoorn kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in onder andere het centrum, nabij station Hoorn Kersenboogerd en in Grote Waal. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Hoorn.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Hoorn

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Hoorn en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Hoorn. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu”
Vrouw rijdt weg met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Hoorn

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Niet alleen in Hoorn, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Hoorn, onder meer ook in Purmerend, Edam-Volendam, Enkhuizen, Heerhugowaard en Alkmaar. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!