Een auto huren en delen in Wieringerwerf

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Wieringerwerf en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Wieringerwerf!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Wieringerwerf

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Wieringerwerf en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Wieringerwerf. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Stel stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Wieringerwerf

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Wieringerwerf. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Wieringerwerf vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Hippolytushoef, Schagen, Anna Paulowna, Den Helder, Hoorn, Enkhuizen en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!