Direct starten

Start vandaag nog met efficient Zakelijk autodelen

AANMELDEN

Autodelen voor ieder bedrijf en iedere collega

 

Een zakelijk abonnement van Greenwheels is geschikt voor iedereen. Van midden- en kleinbedrijf tot corporate en multinational. Van specialistisch adviesbureau tot landelijke zorginstelling met ambulant personeel. Allemaal gebruiken ze deelauto’s van Greenwheels.

 

Een zakelijke rit met Greenwheels is eenvoudig, kostenbesparend en duurzaam. Met duizenden auto’s in meer dan 160 steden en bij 135 NS Stations is er altijd wel een auto in de buurt. En staat die er niet, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Kosteloos advies

Waarom zakelijk autodelen?

Kostenreductie

Besparen op administratie en wagenpark

Een leaseauto kost gemiddeld € 18.000 per jaar* en de administratie van alle losse km-declaraties loopt ook in de papieren. Bij Greenwheels zijn alle autokosten bij de prijs inbegrepen, van verzekering tot brandstof.

Landelijk netwerk

Duizenden auto's staan voor je klaar

Onze auto’s staan verspreid door heel Nederland in meer dan 160 steden en bij 135 NS Stations. Een ideale aanvulling op de fiets en het OV. Wil je meerdere deelauto’s voor de deur? Dat kan ook, neem vrijblijvend contact met ons op. Dat is samen groeien.

Controle & inzage

24/7 volledig inzicht en een btw-factuur.

Nodig zelf collega’s uit, stel extra beheerders en planners in: allemaal vanuit je eigen dashboard. Een overzicht van alle ritten, duur, notities en locaties. En een uniek Buiten werktijden-alert wanneer reserveringen buiten jouw gewenste profiel plaatsvinden. Zo heb je grip op je ritten en mobiliteitskosten. Geen losse bonnetjes en declaraties meer, maar één overzichtelijke btw-factuur. 

* Bron MT Sprout 

Volledige ontzorging. Alleen betalen voor gebruik

Onderhoud, verzekeringen, tankbonnetjes. Met het gebruik van de Greenwheels deelauto's wordt je bedrijf volledig ontzorgt op het gebied van automobiliteit. Er is er altijd een deelauto op loopafstand.

Van afspraken met garages, verzekeringen tot tankbonnetjes: alle aspecten van een eigen wagenpark neemt Greenwheels van je over. En alle kosten staan op één btw-factuur. Zo hoeven jouw medewerkers nooit meer een kilometer te declareren.

VERTEL MIJ MEER

Iedereen reserveert met de Greenwheels app

Geen ongemak met sleutels ophalen of auto's reserveren via gedeelde agenda's, gewoon met één druk op de knop via de Greenwheels app. Iedere collega reserveert zelf een auto op het moment dat men een deelauto nodig heeft. Dit kan weken van tevoren of tot 1 minuut voor vertrek. Maar soms veranderen plannen. Daarom kun je bij Greenwheels last-minute annuleren en brengen we je minder kosten in rekening als je de auto eerder terugbrengt. Maximale flexibiliteit. Kiezen. Reserveren. Rijden.

BEDRIJF AANMELDEN
Mobiliteitsbeleid

In zes stappen naar deelmobiliteit

Steeds meer organisaties, groot en klein, stappen over op zakelijk autodelen en deelmobiliteit. Logisch, want autodelen is flexibel inzetbaar, goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Met dit stappenplan realiseer je een vlekkeloze introductie.

Mobiliteitsbeleid

Ook via mobiliteitskaart

Simpel gezegd een 'OV-chipkaart plus' voor werknemers: dat is de mobiliteitskaart. Hiermee heb je toegang tot allerlei mobiliteitsdiensten: trein, Greenwheels, OV-fiets en meer. Ook hieraan gerelateerde services, zoals tanken, parkeren of de laadpaal activeren, zijn te betalen met een mobiliteitskaart. Voorbeelden ervan zijn Shuttel, NS Businesscard en Reisbalans.

Poolauto

Eigen deelauto's

Onder Greenwheels Zakelijk vallen al onze 2.500 auto’s op straat. Wil je hiervan gebruikmaken in combinatie met eigen exclusieve deelauto’s op locatie? Dat kan ook.

Creëer je eigen mobiliteitshub voor optimale flexibiliteit.

Voordeel

Tarieven zakelijk autodelen

Met het Greenwheels Langer weg-voordeel reserveer je ook gemakkelijk en voordelig een auto voor een langere periode. Handig wanneer jij of een collega een auto voor een langere periode nodig heeft.

Whitepaper

Het einde van de leaseauto. Wat nu?

Files, klimaatdoelstellingen en COVID-19 kondigen het einde van de leaseauto aan. Wat nu? Deze whitepaper geeft inzage in welke keuzes je kan maken.

Klantervaring

Zakelijke Greenwheels ervaringen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gemak van de slimme zakelijke deelauto's van Greenwheels? Lees hier onder andere de ervaringen van de Bijenkorf, Aethon en gemeente Meierijstad.

 

 

Nog geen deelauto bij je bedrijf?

Verspreid door heel Nederland hebben we auto's staan. Maar inderdaad, nog niet overal. Wil je een auto bij je kantoor laten plaatsen of mis je deelauto's in een stad? Laat het ons weten. Dat is samen groeien.