Zo werkt zakelijk autodelen

Zo werkt zakelijk autodelen met Greenwheels. Voor iedere collega een auto om de hoek wanneer die nodig is. Eenvoudig kiezen, reserveren en rijden via de app.

Zo werkt zakelijk autodelen

 

Zo werkt zakelijk autodelen met Greenwheels. Voor iedere collega een auto om de hoek wanneer die nodig is. Eenvoudig kiezen, reserveren en rijden via de app.

Zo eenvoudig is het voor jou als bedrijf

 

Het maakt niet uit of je voor publieke deelauto's kiest, deelauto's exclusief voor jouw bedrijf of dat je je eigen bedrijfsauto's deelbaar hebt gemaakt voor jou en je collega's. Met Greenwheels werkt het allemaal net zo eenvoudig.

24/7 inzicht en btw-factuur

Iedere maand één btw-factuur met details van ritten, locaties, duur en notities. Krijg een alert als ritten buiten jouw werktijden plaatsvinden met Zakelijk Pro.

Voeg je collega's toe

Voeg je collega's eenvoudig toe als bestuurders binnen jouw zakelijke account. Op de factuur en in jouw account kan je zien wie welke reservering heeft gemaakt.

Voeg beheerders toe

Voeg meerdere beheerders toe aan je account. Zij kunnen collega's toevoegen als bestuurder, auto's reserveren voor andere collega's, en de bestuurders beheren.

 

 

 

Zo gaan je collega's op pad

 

 

 

 

Autodelen in 3 stappen

1) Reserveer een auto

Reserveer eenvoudig een auto via de Greenwheels app en selecteer een datum en tijd. Kies uit al onze autotypes. We berekenen automatisch het meest voordelige tarief (bijv Dag-tarief in plaats van losse minuten).

2) Start je rit

Open de auto met de app of je ov-kaart en pak de boordcomputer uit het dashboardkastje. Voer je pincode in en haal de sleutel eruit.

Hier vind je ook de tankpas of laaddruppel waarmee je kosteloos kan tanken of opladen.

3) Terugkeren en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie. Zo heb je ook nooit meer gedoe met parkeren! Je plaatst de sleutel terug in de boordcomputer en sluit de auto weer af met de app of je ov-kaart.

 

 

Handige opties

Last-minute annuleren

Afspraak geannuleerd? Geen probleem! Betaal alleen voor gebruik. Reserveringen kunnen gratis tot vertrek met het Zakelijk Pro-tarief worden geannuleerd.

Een lopende rit inkorten

Eerder klaar met 'n afspraak? Geen punt. Alleen betalen voor gebruik. Lopende ritten kunnen tot 2 uur worden ingekort met Zakelijk Pro via de app.

Langer weg-voordeel

Krijg tot 80% korting op het uur-tarief met het Dag-, Tweedaags-, of Week-voordeel van Zakelijk Pro. Het voordeligste tarief wordt automatisch voor berekend voor jou en collega's.

Tanken

Tanken is bij de prijs inbegrepen. Jij en je collega's hoeven dit niet voor te schieten. Er is een tankpas in de auto, waarmee kosteloos kan worden getankt. Een rit sluit je af met minimaal een kwart tank.

Elektrische auto's

Onze elektrische auto's zijn eenvoudig in gebruik. Er is een laadpas in iedere auto waarmee je gratis kunt opladen. Maar hoe gebruik je onze elektrische auto's?

Snelladen

Laden is inbegrepen in de prijs. Dit hoeven jij en je collega niet voor te schieten. Er is een laadpas in de auto waarmee iedereen kosteloos kan opladen.

 

 

 

Alles is inbegrepen

 

Alle kosten zijn inbegrepen in de uur- en kilometerprijzen. Ook tanken en laden! 

 

Tanken en laden

WA- en inzittendenverzekering

Onderhoud

Schoonmaak

APK keuringen

Wegenbelasting

Pechhulp

24/7 klantenservice

 

 

Toch nog vragen? Of klant worden?

 

Het gebruik van Greenwheels-deelauto's is eenvoudig en alles is gemakkelijk te regelen in de app. Niet alleen voor jou maar ook voor je collega's.

 

Toch nog vragen over hoe het werkt of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons mobiliteitsspecialisten. Ook klant worden, net als 2.000 andere bedrijven?

 

 

AANMELDEN

 

Toch nog vragen? Of klant worden?

 

Het gebruik van Greenwheels-deelauto's is eenvoudig en alles is gemakkelijk te regelen in de app. Niet alleen voor jou maar ook voor je collega's.

 

Toch nog vragen over hoe het werkt of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met onze mobiliteitsspecialisten. Ook klant worden, net als 2.000 andere bedrijven? 

 

 

AANMELDEN