Direct starten

Start vandaag nog met efficient Zakelijk autodelen

Aanmelden

Zakelijk autodelen voor ieder bedrijf

 

Met een Greenwheels zakelijk abonnement maak je gebruik van het grootste landelijke netwerk van deelauto's. Zo is er voor jou en je collega's altijd een auto om de hoek.

 

Zakelijk autodelen is geschikt voor freelancers en zzp'ers maar ook voor gemeenten, midden- en kleinbedrijf (MKB) en grootzakelijk.

 

Volledige ontzorging. Alleen betalen voor gebruik

Onderhoud, verzekeringen, tankbonnetjes. Met het gebruik van de Greenwheels deelauto's word je bedrijf volledig ontzorgt op het gebied van automobiliteit.

Van afspraken met garages, verzekeringen tot tankbonnetjes. Alle aspecten van een eigen wagenpark neemt Greenwheels van je over. Alle kosten op één btw-factuur. Zo hoeven jouw medewerkers nooit meer een kilometer te declareren.

Ik wil meer weten

Eenvoudig reserveren via de Greenwheels app

Geen ongemak met sleutels ophalen of auto's reserveren via gedeelde agenda's, gewoon met een druk op de knop via de Greenwheels app. Iedere collega reserveert zelf een auto op het moment dat die een deelauto nodig heeft. Dit kan weken van te voren of tot 1 minuut voor vertrek. 

Direct starten
Greenwheels en de NS openbaar vervoer

Laat je medewerkers flexibel reizen, een auto wanneer het nodig is

Met 1.950 Greenwheels auto's door heel Nederland en op ruim 110 NS-stations staat er een auto voor je medewerkers klaar wanneer het nodig is. Een ideale aanvulling op de fiets, het OV en eigen (lease)auto's. 

Start direct

Tarieven zakelijk autodelen 

Er is een passend abonnement voor elke zakelijke rijder. Met de Greenwheels "langer weg" tarieven reserveer je ook gemakkelijk een auto voor een langere periode. Handig wanneer je incidenteel veel afspraken in een week hebt.

Onze tarieven

Zakelijke Greenwheels ervaringen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gemak van de slimme zakelijke deelauto's van Greenwheels? Lees hier onder andere de ervaringen van de Bijenkorf en gemeente Meierijstad.